Ochrana osobních údajů

S osobními údaji uživatele, které uživatel provozovateli poskytuje, bude provozovatel magazínu Energie života jakožto zpracovatel osobních údajů nakládat v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré údaje získané od návštěvníků internetových stránek (dále jen osobní údaje) jsou údaje osobní a jsou chráněné dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších vyhlášek a nařízení GDPR.

Uživatel internetových stránek souhlasí se zpracováním osobních údajů dle výše uvedeného zákona. Provozovatel se zavazuje, že osobní údaje neposkytne třetí osobě vyjma subjektů, pověřených zpracovatelem na základě zpracovatelské smlouvy. Uživatel odesláním svých osobních údajů výslovně, jednoznačně a informovaně souhlasí s jejich zpracováním provozovatelem. Provozovatel pro statistické, analytické a reklamní účely (viz používání cookies) shromažďuje některé informace o uživatelích v průběhu jejich návštěv. Tyto údaje jsou zcela anonymní a provozovatel je shromažďuje a zpracovává pouze za účelem vylepšení a dalšího vývoje internetových stránek.

POUŽÍVÁNÍ COOKIES

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie pro služby Energiezivota.com, Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Sklik, Heureka, Zbozi.cz, Ecomail.

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte včetně remarketingu. Pokud nesouhlasíte či budete chtít souhlas kdykoliv v budoucnu odvolat, můžete tak učinit smazáním a zákazem ukládání cookies ve vašem prohlížeči. Bližší informace, jak toho docílit, najdete níže.

Vypnutí cookies

Cookies lze vypnout přímo ve Vašem internetovém prohlížeči.

INTERNET EXPLORER

  • V menu “Nástroje” vyberte možnost “Možnosti internetu”.
  • Nyní klikněte na záložku “Ochrana osobních údajů”.
  • Pro zablokování všech cookies posuňte v rámečku nastavení posuvník nahoru.
  • Vaše nastavení potvrďte “OK”.

FIREFOX

  • V hlavní nabídce klikněte na “Firefox” a následně na nabídku “Možnosti”.
  • Zvolte oddíl “Soukromí”
  • V sekci Cookies deaktivujte volbu “Povolit serverům nastavovat Cookies”
  • Potvrďte vaše nastavení

CHROME

  • v navigaci vybereme “nastavení”
  • zobrazit rozšířená nastavení
  • nastavení obsahu
  • vyberete požadovanou možnost v sekci soubory cookie

EDGE

  • v menu “další” vybereme možnost “nastavení”
  • pokračujeme na upřesňující nastavení> soubory cookies (skrolujte dolů) > blokovat cookies/

SAFARI – support.apple.com

OPERA – help.opera.com

Pokud používáte jiný internetový prohlížeč, získejte, prosím, pokyny ohledně zamezení, jakož i vymazání Cookies z nápovědy u Vašeho prohlížeče nebo od výrobců softwaru.

Odstranění již uložených cookies

INTERNET EXPLORER

  • V menu nástroje vyberte volbu „Zabezpečení” a poté klikněte na „Odstranit historii procházení”
  • Zaškrtněte zaškrtávací pole „Cookies”
  • Klikněte na tlačítko „Delete”

FIREFOX

  • V hlavní nabídce klikněte na “Firefox” a následně na šipku u nabídky Možnosti
  • v sekci Soukromí zaškrtněte Vymazat některé soubory cookies a vyberte.

EDGE

  • v menu “další” vybereme možnost “nastavení”
  • vymazat údaje o procházení
  • zvolte co chcete vymazat: Údaje cookies a uložená data z webů

CHROME

  • v navigaci vybereme Nastavení
  • Historie > vymazat údaje o prohlížení
  • soubory cookies a další data webů

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DLE NAŘÍZENÍ GDPR PRO MARKETINGOVÉ ÚČELY

1. Vložením svého e-mailu do formuláře, umístěného na stránkách www.energiezivota.com, souhlasíte s marketingem (zasíláním obchodních sdělení) a podmínkami ochrany osobních údajů podle GDPR (článek 4 bod 11 a článek 7 GDPR) udělujete tímto souhlas Animal Farm s.r.o., se sídlem Žižkova 256 Karviná-Mizerov 733 01, IČ: 26844494, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského obchodního soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 28195 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • e-mail

2. E-mail je nutné zpracovat za účelem rozesíláním obchodních sdělení. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 7 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel webhostingu, softwaru, marketingových služeb, zpracování účetnictví
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač pro účely remarketingu k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat prostřednictvím vymazání cookies v internetovém prohlížeči a v nastavení ukládání cookies zakázat, což může vliv na funkčnost webových stránek. Jak lze vypnout a smazat cookies ve vašem prohlížeči si můžete přečíst výše, případně vyhledat v nápovědě vašeho prohlížeče.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.